Visokozmogljivi električni pogonski sistemi

Prihodnost električne mobilnosti

Pri Elaphe premikamo meje avtomobilske industrije z razvojem inovativne in tehnologije z visoko dodatno vrednostjo, ki v osnovah poenostavlja in nadgrajuje razvoj, zasnovo, proizvodnjo, kontrolo in uporabo najsodobnejših električnih vozil. Elaphe pogonski znotraj-kolesni elektromotorji v kombinaciji z Elaphe močnostnonimi in kontrolnimi komponentami sestavljajo celovit pogonski sistem, ki na ravni proizvajalca vozil, vozila samega ter uporabnika prinaša številne multiplikativne koristi in celo nižje proizvodne stroške.

Celovite rešitve za distribuirani pogon

Elaphe distribuirani pogonski sistemi omogočajo proizvajalcem vozil, da s svojimi platformami presežejo obstoječe stanje možnega in se pozicionirajo kot najnaprednejši razvijalci in proizvajalci vozil. Elaphe lahko s prilagodljivim naborom komponent in programskih rešitev ter širokim sklopom lastnih kompetenc ideje postavi v resničnost pravočasno, v okviru proračuna in pripravljene za vgradnjo.

Razvoj in optimizacija motorjev z visokim navorom

Naše strokovne ekipe lahko podprejo projekt razvoja e-motorja od zasnove koncepta do produkta, pripravljenega za SOP. Naše globoko znanje črpa iz več kot 150 let izkušenj s področja snovanja zmogljivih avtomobilskih električnih motorjev. Za razvoj in optimizacijo rešitev z najvišjo zmogljivostjo in gostoto navora za različne potrebe – bodisi elektromagnetni del, mehansko zasnovo ali načrtovanje proizvodnje; nudimo celovit spekter storitev s poglobljenim poznavanjem vseh področij od razvoja produktov, programske opreme do testiranja in validacije.

Prototipiranje električnih vozil

Elaphe ima več kot 150 človek-let izkušenj s področja razvoja pogonskih elektro-motorjev. Razvili smo več kot 30 različnih konceptov motorjev in jih v sodelovanju z malimi in velikimi industrijskimi igralci implementirali na več kot 100 vozil. To je naše zagotovilo, da se R&R projekti v sodelovanju z Elaphe končajo pravočasno in v okviru proračuna. Naši inženirji sodelujejo od konceptualizacije distribuiranega pogona vse do izdelanega in funkcionalnega prototipnega vozila.

Razvoj serijske proizvodnje

Izkušnje in ugotovitve, ki smo jih pridobili pri ustvarjanju naših rešitev za pogonske sisteme z mislijo na masovno proizvodnjo nam omogočajo nudenje storitev tudi s področja industrializacije. Naši inženirji razvite proizvodne postopke integrirajo v vaš poslovni sistem, proizvodne procese in varnostne zahteve dobaviteljske verige. Pomagamo lahko od prvega vzorca do serije – bodisi pri majhnih količinah ali na trgu masovne avtomobilske proizvodnje.